Belangrijk voor u om te weten!

Als collega ondernemers, marketeers begrijpen wij heel goed dat uw natuurlijke neiging is om alles zelf op te pakken en ‘in de hand te houden’.

Vriendelijke ICT bedrijf maar vaak totaal geen affiniteit met onze branche.

De praktijk is dat het vriendelijke ict bedrijf u niet alleen geld kost maar ook veel omzet. Dit is niet omdat ze ICT niet begrijpen maar omdat ze niet weten hoe dit in te zetten is om OMZET te maken.

Traditioneel reclamebureau dat u voor iedere handeling pittige facturen stuurt

Het traditionele reclamebureau is niet meer van deze tijd. Wat u daar inkoopt is tegenwoordig bijna gratis te verkrijgen op het WEB.
Businessbookers heeft een eigen marketingafdeling. Alle marketingactiviteiten zijn inclusief en indien er al kosten ontstaan zoals bijvoorbeeld drukkosten bij het opleveren van een zakelijk magazine hebben wij ook de scherpste druktarieven en de meest voordelige verzendtarieven.

Talloze afspraken met net zoveel websites

Het inkopen van links , samenwerking met externe partijen heeft nog maar weinig effect omdat niemand, buiten Businessbookers, u alles kan leveren.

Dure inkoop van kliks in zoekmachines, dat doen uw collega’s toch ook?

De ‘search machines’ , zoekmachines, zijn tegenwoordig meer ‘money machines’, die de meeste bedrijven die wij kennen geld verslindende campagnes opleveren met een gering rendement.
Uw collega’s doen het ook? Dat klopt. Zien doet begeren , maar ga er maar vanuit dat wij goed onderzocht hebben dat veel van uw budget opgaat aan waardeloze kliks. Klikt u op advertenties van uw concurrent?

Eigen marketingmedewerker die heel enthousiast allerlei voor de hand liggende acties oppakt en uitvoert

Als ondernemer weet u dat goede medewerkers uitermate van belang zijn.
Een slechte sales kan u veel meer kosten dan alleen een salaris. Een minder goed functionerende schakel op uw reserveringsafdeling kost u boekingen. Heeft u hier controle op?
In een samenwerking met Businessbookers krijgt u hier zicht op. Bent u al toe aan uw 2e , 3e of zelfs 4e marketeer?
Wij kennen en hebben weinig marketeers leren kennen die zo slim zijn dat ze weten dat samenwerken werkt. Zelfdoen is daar meer het motto en job protection. U verliest hier in de meeste gevallen veel geld omdat de kennis er niet is en onze markt veel te complex is.
Het heeft ons jaren gekost om positie te nemen en doelgroepen te doorgronden. Optimaal krijgt u het alleen als u met een specialist als Businessbookers de markt bewerkt.
MEt zicht op reserveringen, betere sales tools en een krachtig marketingpakket gaat uw omzet tientallen procenten tot omhoog. Wij zien regelmatig een verdubbeling na een aantal jaren samenwerken.
Hoeveel is tientallen procenten omzet verhoging voor u jaarlijks ? Wat bespaart u bijvoorbeeld op investeringen in WEB, marketing en reserveringstrajecten als dit ook extern kan bij de specialist?

Er zijn veel meer goede redenen te noemen om SAMEN te gaan WERKEN in de huidige MICE markt. Partners die dat doen blijven goed scoren en veel van onze strategische partners plussen bij ons ook in pittige tijden.

Heeft u een goed ontwikkeld zelfinzicht ? Wij hebben maar 1 focus en dat is exceleren in het promoten van onze partners in combinatie met het binnenhalen van aantrekkelijke klanten. We brengen expertise, efficiency, kostenbesparing en een sterk eigen netwerk waarbinnen de omzet gevonden en gemaakt kan worden

Voelt u dat het anders moet of weet u het even niet meer. Het kost gemiddeld een seizoen/jaar om zaken op orde te stellen. Hoe merkt al direct een veel beter resultaat. Het 2e jaar van de samenwerking bereikt u al een hele evenwichtige situatie waarbinnen uw kosten sterk geslonken zijn en uw omzet sterk is vergroot.
Uiteraard werkt dit alleen als uw locatie iets te bieden heeft en u de werkvloer ook kent.